mit møde med slangen

Intuitionens kraftJan. 2024

Hvordan mit møde med slangen styrkede tilliden til min intuition


En dybfølt visdom.

Et energisystem.

Et stærkt elektromagnetisk felt, forbundet til vores nervesystem, vores hjerte og mave.

Mit møde med slangen kan give et begyndende og interessant indblik i, hvordan intuitionen, vores energisystem og dens forbindelse til helheden opererer.


For lidt mere end 10 år siden, var jeg ude på en løbetur i en lille nærliggende skov. Jeg lunter afsted, har musik i ørerne, og på vej op ad en bakke får jeg ud af det blå et tydeligt og stort billede af en slange inde i mit hoved.

Jeg løber videre, og oppe på bakketoppen en 15-20 meter længere fremme, er jeg lige ved at træde på en stor sort snog, der ligger midt på stien og slikker solskin og får varmen.


Jeg "ser den" i sidste øjeblik, når lige at springe over den, lidt forskrækket, og snogen der bliver endnu mere forskrækket bugter sig hurtigt væk ind i buskadset.

Jeg stopper op, lidt forskrækket og ret overrasket, for jeg jo netop havde set en slange i mit hoved, uden at have set den med mine øjne.


Noget havde advaret mig, selvom snogen var ufarlig om end ret så stor, som på billedet. Hjertets kraft. Studier bekræfter, at både hjerne, hjerte og nervesystem reagerer før vores visuelle syn. Reagerer på energifeltet omkring os.


Hjertets elektromagnetiske felt er op til 5000 x stærkere end hjernen, opfatter det der sker flere 100 meter længere fremme, og kroppens system scanner og opfatter dermed fremtiden.


Feltet har adgang til et stort og komplekst dataset, som aflæses og sendes tilbage udenom bevidste tankeprocesser, som klare, hurtige indsigter og instinktiv mavefornemmelse via nervesystemet.


Vished.

Dette felt advarede mig om slangen.

Dette felt, denne evne, dette højt udviklet system - har jeg gennem årene fået en stærk og tillidsfuld kommunikation med.


Mange beslutninger træffes først og fremmest herfra.

Et kommunikationssystem af høj kvalitet, med langt bredere perspektiv, aflæsning og hurtig helhedsvurdering af omgivelser.


De logiske og mentale processer kan slet ikke være med, og kan slet ikke stå alene. Analyse af et begrænset og snævert dataset, ikke forankret i krop, følelser og dybere forståelse. Ikke samme følelse af rigtighed og klarhed, og tvivl og overanalyse sætter ind. Højre hjernehalvdel.


For små 20 år siden fortalte en clairvoyant mig, at jeg skulle arbejde med at styrke børns adgang til og brug af højre hjernehalvdel.

Højre hjernehalvdel..........jeg vidste ikke helt hvad hun talte om og mente.

Som årene er gået, og jeg har arbejdet med og udviklet min egen intuition, støttet andre i at lytte til egen intuition, arbejdet med børn og deres æstetiske kreative læreprocesser, kreative og intuitive processer bl.a via mindfulness for børn, kan jeg se det for en stor del har handlet om højre hjernehalvdel.

Det er blevet min mission.


Højre hjernehalvdels kvaliteter: kreativ, musisk, helhed, følelser, rumopfattelse, visuelle, impulsiv, sanselige, uforsigtige, kreativ og kompleks opgaveløsning. Højre hjernehalvdel er i større grad forbundet med intuitionen.


Adgang til et større perspektiv, til en udvidet del af os selv - nogle gange kaldt vores højere selv. Et højere selv forbundet med helheden, sjælen, ånden - i sidste ende en intelligent fælles åndelig dimension.


Jeg støtter mennesker i styrkelse af intuitionen, lytte til egen indre indre stemme bl.a via fordybelse og adgang til højre hjernehalvdel - Psykospirituel Vejledning og Regressionsterapi.


I en verden hvor nutiden og fremtiden varsler dystre udsigter, mistrivsel og stresskurve langt fra er knækket, vi er mere ydrestyret end nogensinde, der er kamp om vores opmærksomhed i den ydre, særligt digitale verden - og virkelige mange har en følelse af at leve et ubalanceret liv med for lidt overskud og mening.


En verden som i stor grad ensidigt dyrker og hylder venstre hjernehalvdels kvaliteter.

Er der brug for en stærk indre forankring og navigation, en klarhed og tillid til indre stemme og intuition, meningsfulde og kvalitative løsninger på fremtidens udfordringer, som har rod i helhedsopfattelser og menneskelig hensyntagen, i overensstemmelse med vores kerneværdier.


Tusind tak fordi du læste med.
Annika - Cor Balance
Psykospirituel Vejledning, regressionsterapi, fjernhealing, forældrerådgivning, relations -og trivselsvejledning