historiefortællingens magt
forført af hollywood

12.01.2020
De fleste vil nok ikke modargumentere, at medier, nyheder, film, musik, sociale medier - har en enorm magt idag.


En magt vi idag alle er under stærk indflydelse af i en næsten ekstrem og meget ukritisk grad, taget vores tid på diverse digitale devices i betragtning, sociale medier, film, nyheder, musik, spil, tv-programmer.


Historiefortælling er et kraftfuldt og effektivt middel.
"Den der fortæller historien har magten".​


Historier binder os sammen og skaber kultur.
En god historie inspirerer os, engagerer os personligt og emotionelt, og dermed er effekten og læringen størst, budskabet lagrer sig i vores psyke og underbevidsthed.
En historie kan ødelægge et menneske.


Historier vi kan relatere os til, skaber tillid og handling.
Historier der hjælper os med at løse konflikten i vores liv, og fører os til vores livs drømme - vil forføre os - som bi efter honning.
Forførelse.


Holy Wood i Italien - og Hollywood

Nemi i Italien, lige udenfor Rom, betyder Holy Wood, og ligner til forveksling Hollywood, se foto.


En forførende dal, "into the woods", med smukke træbeklædte skråninger og en fortryllende sø.

Historien fortæller om en voldelig kult, der tilbad Gudinden Diana, Gudinden for jagt og underverdenen.
Fund fra menneskeofringer, og sære beretninger igennem flere århundrede af Romerriget, om bizarre ritualer, tilbedelse og vækkelse af underverdenens guder.


Kejser Caligula/Cæsar, trofast Diana tilbeder, lod to enorme luksuriøse både bygge, "paladsbåde" - forførende "pleasure boats", der flød rundt på søen Nemi, og var rammen om orgier, sadisme, sexsuelle eskapader med bl.a generaler, embedsmænds koner og egne søstre.
Magt, indflydelse og korruption gik hånd i hånd med sex, sadisme, bizarre religiøse ritualer og mord.


Lyder det bekendt?


Weinstein, Epstein, Lolita-Express, korrupte politikere, mediefolk og bankfolk, Elitens forførende liv, higen efter magt og prestige.


Historiefortællingen ligger på truende få hænder, når 80 % af historierne produceres af de samme få 6 medievirksomheder - The Hollywood 6.


Når vi ved at Hollywood som institution er ejet af en lille magtfuldt mafia pengeelite, at CIA er inde over manuskripter, og manuskriptforfattere pålægges at skrive bestemte historier hvis de vil offentliggøre noget.
Når skuespillere og instruktører skal kompromittere sig selv gennem sexsuelle ydelser, afpresning, sælge deres sjæl og det der er værre (at Disney og Hollywood gennem årtier har været oversvømmet af pædofile medarbejdere kommer i en anden artikel), så er vores samlet, frie historiefortælling truet.


Når skuespillere fremstilles som Helte i den Virkelige verden, påvirker os med udtalelser om Globale emner som indflydelsesrige politiske "Kultur-og meningskrigere" aka marionetdukker.

Så ligger ordet propaganda yderst på tungen sammen med "mind-kontrol", konstant kontrol over vores opmærksomhed, systematisk desensitivering gennem voldsomme nyheder m.v.


Vores børn og unge er under stærk indflydelse af en censureret og manipuleret historiefortælling.


Der må sættes lys på og sløret må løftes fra de magtstrukturer som styrer verden i det skjulte, magtmisbrug og magtspil, som holder os i moderne slaveri, også selvom der er ubehag forbundet med det, vi skal se.


Dette er blot en meget lille top af isbjerg, se f.eks interview med Tiffany Fitzhenry, en insider Hollywood wistleblower HER
(advarsel - ubehagelig information)

Free Us