Psykospirituel vejledning - Intuitiv Life Coaching - Unik regressionsterapi - Shamanistisk healing - Urter - Mindfulness - Mindfulness for forældre og børn - ungementor   

v/Annika Debes Jørgensen - mobil 25724259
Annika Debes Jørgensen Cor balance
 






The essential port of creativity is not being afraid to fail                            -  Edwin H. land

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KREATIV SOCIAL INNOVATION



"Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok godt"                                                          -citat Pippi Langstrømpe.



Kreativ Social Innovation handler om at navigere i en pædagogisk innovativ design proces og løfte opgaven sammen med andre på tværs af kompetencer. Ved hjælp af kreativitet og design praksis bliver det konkret at se hvordan det virker. Social innovation er en af fremtidens kernekompetencer fordi de, der kan skabe innoavtion sammen med andre, også kan skabe en bedre verden.

 

Kreativitet kan defineres som evnen til at lege med ideer, muligheder og materialer. At turde give ens vandte tanke strukturer et velfortjent frikvater, så de kan folde sig ud og vise nye veje.

 

Ved brug af mindfulness øvelser øges og stabiliseres deltagerens evne til at fokusere opmærksomheden indad og nye forbindelser i hjernen skabes og styrkes. Områder i hjernen der styrer glæde, samarbejde, nysgerrighed og optimisme.
At være mindful og stille med sig selv, skaber mulighed for at opdage egen unikke, iboende kreative udtryksform.
Når motivationen kommer indefra, sættes deltageren øjeblikkelig i en flow tilstand hvor nye og særlige indsigter opnås. 

Social innovation er langt mere end et produkt der er blevet tænkt i en rundbordssamtale. Social innovation er at kunne navigere udviklende, effektivt, i komplekse sammenhænge, i et tillidsfuldt samspil med andre. 

 

 
 

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få først information om spirituelle aftener/arrangementer, workshops, behandlinger + tilbud om særlige priser, opstart af nye mindfulness hold, intuitive hold, online hold m.m.her


Social kreativ innovation
 
 

Mindfulness giver ro i sindet og skaber et mentalt rum, hvor inspiration og kreativitet udfolder sig nemt og frit. At bruge kreativitet i praksis styrker ens evne til at få ideer, til at bruge hjernen frit og uhæmmet.

Der er fokus på deltagernes væren og alt det de ikke ved, at de ved. Dernæst deres kendte viden. Der arbejdes metodisk igennem bl.a krop-hjerne øvelser, dimsning (ja det hedder det!), klassiske og ikke-klassiske kunst & design materialer, frem mod konceptualisering og en prototyping der er givet efter tema og efter hvilke andre fagligheder der evt. er på spil.

Det handler om at bruge kickstarters, og flere lærings metoder samtidig, så alt vi ikke ved, at vi ved, flyder frit og i massevis. 

 

Cor Balance v. Annika Debes Jørgensen  | Tlf.: 25724259 | annikadebes@corbalance.dk

Sundhed og trivsel er mere end løbeture og gulerødder.....

Fordi ro på nervesystemet er AFGØRENDE for din trivsel og sundhed på alle planer