Psykospirituel vejledning - Intuitiv Life Coaching - Unik regressionsterapi - Shamanistisk healing - Urter - Mindfulness - Mindfulness for forældre og børn - ungementor   

v/Annika Debes Jørgensen - mobil 25724259

Nye indlæg

Annika Debes. Blog - spiritualitet, mindfulness, børn og unge, shamanisme, healing, psykospirituel vejledning, regression, urter. 

Særligt sensitiv - din gave! + kanalisering.

20-07-2014 18:16

cor balance - særligt sensitiv

Livet er stilhed og bevægelse

Er du særlig sensitiv?

 

 

 • Føler du dig drænet, hvis du har været "på" længe uden at have fået tilsvarende pauser? Skal være til rådighed på facebook, sms, mail?

 • Er det vigtigt for dig med pauser, hvor du lader op alene og reflekterer/bearbejder indtryk?

 • Bliver du let påvirket og fyldt op af sanseindtryk, stemninger, larm - f.eks stemningen i et rum eller en tur i stormagasin?

 • Bliver du nemt fyldt op af samvær med andre mennesker (fordi du indlever dig, oplever og sanser alting meget intenst) - og har brug for en pause?

 • Kan du mærke hvordan andre mennesker har det, også selvom de giver udtryk for noget andet? Mærker du det meget når du selv eller andre bliver kede af det, udsættes for løgn, kritik eller uretfærdigt behandlet?

 • Kommer du nemt "op i gear" eller bliver urolig, når der sker meget omkring dig?

 • Er du optaget af livets store spørgsmål, hvad er meningen med livet - hvad sker der når vi dør?

 • Trives du ikke med small-talk og overfladisk samvær?

 • Har du et rigt indre liv, livlige drømme og glad for at udtrykke dig kreativt?

 • Er du særlig følsom overfor lugte, lyde, smerte, medicin, tilsætningsstoffer i maden?

Ja, hvis du kan nikke genkendende til flere af ovenstående, så er du sikkert Særlig Sensitiv.

 

Som særlig sensitive er det nemt at falde i den med: "Aaahhhh, hvor er det irriterende, jeg er så sårbar og sensitiv. Jeg kan heller ikke det samme som alle andre, bare jeg var som andre. Jeg må også tage mig sammen"!
Bebrejde sig selv og måske føle sig flov over ikke at kunne det samme og have brug for pauser eller at have "overreageret" i situationer. Samvittighedsfulde og engagerede som de er, strammer de sig endnu mere an og knokler derud af til de segner, bliver udbrændte og stressede. Særligt hvis de ikke har lært at tage godt hensyn til sig selv - gælder for de fleste......
Vi lærer i mange tilfælde at lukke af. Lukke af for vores følelser og sensitivitet med aktiviteter, overdreven mental orientering og stimulanser i mange afskygninger, for at klare hverdagen.........fordi vi tror vi SKAL passe ind i det normerne tilskriver, og nemt føler os forkerte, når vi ikke gør det.

Den gode nyhed ! Du kan få det godt med din særlige sensitivitet og se det som din allerstørste styrke og gave!
Endnu bedre nyhed - mange former for stress, udbrændthed og depressioner kan forebygges for dine børn og den kommende generation (vi arver ofte vores særlige sensitivitet), hvis de tidligt får et godt og positivt forhold til egen sensitivitet samt får værktøjer til det.
Se f.eks her "Værktøjer for Livet - 8 ugers online mindfulness forløb for forælder og barn". - NU INTRO pris.


mindfulness børn

Som særlig sensitiv oplever man ofte, at man ikke lige passer ind eller bliver mødt og forstået, og derfra er der ikke langt til at udvikle et dårligt selvværd. Det sker meget hurtigt og pr. automatik...."jamen så det må være mig der er noget galt med".
Jeg har set det ske mange, mange gange i mine 15 år som pædagog. Fine, søde, herlige og unikke børn med et tvist, for hvem rammerne (fysiske, psykiske, kulturelle rammer både hjemme og ude) ikke lige er helt optimale - udvikle et skidt selvværd hurtigt.

 

For nogle højsensitive er det en ekstra udfordring at skulle præstere, holde foredrag eller udføre test - og følelsen af fejl og fiasko kan fylde meget. At opleve det hele så intenst og ofte have en rig og indadvendt tilgang til tingene - kan kræve ekstra forberedelse og tryghed.
Skal den særligt sensitive skærmes og undgå alt det der opleves overvældende og udfordrende? Nej, men der skal skabes respekt for eget tempo, behov for pauser og ro, accept og rum for den store følsomhed og unikhed - som alle har.

 

En del af de højsensitive er meget udadvendte, trives rigtig godt med at møde nye mennesker og en ikke rutinepræget hverdag med rimelig højt tempo.
For dem kan det være en særlig udfordring at finde balancen mellem ro og aktivitet, og ikke udvikle stress, da de i lige så stor udstrækning er sensitive overfor indtryk og har brug for ro, pauser og hvile i nervesystemet for at regenerere og samle kræfter.

 

 

Der er mange fordele og kvaliteter i at være særligt sensitiv - og det kan være en lang erkendelsesproces at acceptere, se sensitiviteten som noget yderst positivt og finde den livsstil som passer til og tager bedst vare på DIN sensitivtet.
For mig var det at sige farvel til dele af mit gamle liv, åbne op for min spiritualitet og gennemgå den personlige udviklingsproces det var, at uddanne mig til Intuitiv Life-coach og healer. Og til stadighed dels åbne op for sensitiviteten og hjertet - dels finde og udvikle konsekvente måder at leve med min sensitivitet på.
Mere om Intuitiv Life-coaching her.

 

 

Kvaliteter og fordele:

 

 • Stor medfølelse, indlevelse og dybde. Selvindsigt.

 • Indsigtsfulde og berigende at være sammen med.

 • Gode til at se situationer og problemer fra mange vinkler, ved intuitivt hvad der vil være godt - gode mæglere.

 • Er ofte gode til abstrakt og fleksibel tænkning, visionære, kreative i ideer og udfoldelse.

 • Gode til fordybelse i det der interesserer dem, og udvikler derfor ofte stor sans for detaljer, ser originale veje og fremstår selvstændige.

 • Ofte stor og god kontakt til naturen, dyrene og mennesker.

 • Mærker instinktivt rigtigt og forkert, reagerer over for løgn og falskhed.

  Samt meget, meget mere. Alle er vi unikke og kommer med hver vores gaver.
  Det kan dog være udfordrende at passe på sig selv og navigere i en verden fuld af stimuli, det kan læres som både voksen og barn.

  lyt til hjertet
  Det bliver særligt vigtigt at:

 • lære sin sensitivitet at kende, f.x via mindfulness og forstående og dybe relationer.

 • acceptere og se det positive i sin følsomhed og særlige sensitivitet

 • håndtere og forebygge overstimulering, f.x via mindfulness, opholde sig i naturen, pauser alene, dyrke hobby, yoga og meditation, dybe relationer.
  F.eks frokstpause alene, alenetid selvom du har ferie med familien, daglig beskyttelse og energiarbejde, sund kost og motion (blid motion hvis du ER stresset og overstimuleret - ellers kan det virke modsat)

 • opbygge en sund selvværdsfølelse - jeg er fuldstændig god nok som jeg er og med det jeg kan og vil!

 • stole på sin intuition og dybe fornemmelser, som er din sande vejledning.

 • mærke og sætte sine grænser

 • skabe sunde og dybe relationer til andre mennesker, som nærer dig fremfor at dræne dig.

Mange får stress, det er en folkesygdom, er vi så alle særligt sensitive? Har vi brug for endnu et "mærkat" i vores diagnose verden?
Både ja og nej.

Den store forekomst af stress er udtryk for dels en verden med uendelig mange muligheder og indtryk.
For 300 år siden fik vi lige så mange indtryk i et helt liv som vi idag får på en hel dag i en storby! Så vores nervesystem er under dagligt pres, og endnu vigtigere bliver det at give nervesystemet pauser og bringe balance i hele kroppens kemi - og bevare god kontakt til os selv.


Dels har verden brug for at vi ALLE vågner op til vores sensitivitet, selvom nogle går foran med en ekstra udviklet sensitivitet, så er det alles potentiale og vej, så vi mennesker kan mærke hvad der er rigtigt og forkert for os, for mennesker, dyr, naturen, kloden – og dermed forhindrer os selv i at skyde os selv i sænk med vold, ufred, grådighed, ja FRYGT i mange afskygninger.

 

Kanalisering:
"Der har altid været særligt sensitive, budbringere af nye tiders energier med fremtidens visioner og udvikling.

Når det er sagt er det i sandhed en særlig tid. Hver enkel sjæl har af fri vilje og med glæde valgt at inkarnere med egen uikke livsmission og egen sjælemission, for at lære og bidrage til den fælles kollektive bevidsthed og vidensbank - og universets evige udvikling. Nu mere end nogensinde åbner mennesket op til hjertet, står i egen sårbarhed for at bringe fred og ubetinget kærlighed til kloden og universet. Nu mere end nogensinde er muligheden for balance og et skifte i bevidsthed nær.
I er vejvisere, nedbrydrere, opbyggere. I har prøvet det før, i har arbejdet sammen før og i finder hinanden for at vise nye veje ind i fremtiden, så fred igen kan herske på denne smukke klode, den blå planet, som skattes af alle i universet.
Vi følger jer nøje. I er så modige, I er smukke tapre fredkrigere.
Så stor styrke, styrke i sårbarheden, er sjældent set noget andet sted i universet og den for jer såkaldte historie. Det er et højde punkt at at skue. Ær jer selv!"

 

Tak ♥♥♥

 

Online mindfulness forælder og barn her - lige nu INTRO PRIS.

 

Intuitiv Life-coaching og regressionsterapi her

 

Annika DebesAnnika Debes

Intuitiv life-coaching, healing, psykospirituel vejledning, regressionterapi, mindfulness, pædagog.

www.corbalance.dk

 

 

 

 
 

Psykospirituel vejledning - Intuitiv Life Coaching - Unik regressionsterapi - Shamanistisk healing - Urter - Mindfulness - Mindfulness for forældre og børn - ungementor   

v/Annika Debes Jørgensen - mobil 25724259

Alt starter indefra ♥

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få først information om Unik Regressionsterapi (mange elementer fra Dolores Cannon QHHT) Mindfulness for børn, forældre, psykospirituel vejledning - HER

Cor Balance v. Annika Debes Jørgensen  | Tlf.: 25724259 | annikadebes@corbalance.dk

Sundhed og trivsel er mere end løbeture og gulerødder.....

Fordi ro på nervesystemet er AFGØRENDE for din trivsel og sundhed på alle planer