Psykospirituel vejledning - Intuitiv Life Coaching - Unik regressionsterapi - Shamanistisk healing - Urter - Mindfulness - Mindfulness for forældre og børn - ungementor   

v/Annika Debes Jørgensen - mobil 25724259

Nye indlæg

Annika Debes. Blog - spiritualitet, mindfulness, børn og unge, shamanisme, healing, psykospirituel vejledning, regression, urter. 

Om tilstoppet toilet og besøg af flagspætten

16-11-2013 14:47

Om tilstoppet toilet og besøg af flagspætten.

Velkommen til ny blog – Annika Debes - om spiritualitet, indre og ydre vejledning, komme hjem i sig selv, frihed, nye muligheder, visioner for fremtiden, livets flow, intuition, børn, unge og mindfulness, og ja…………..

Hvordan et tilstoppet toilet og besøg af flagspætten førte mig til at starte min blog netop i dag…

Jeg har lææænge gerne ville blogge og dele mine oplevelser om, måske inspirere, hvordan det er at Gå Vejen og Komme mere og mere hjem i mig selv til den jeg ER. Fantastiske, lærerige og pudsige oplevelser de sidste 3 år, eller 5 år – nærmere hele mit liv og faktisk mange, mange, mange liv.

Intet er tilfældigt.
I går var jeg på besøg i en lejlighed og blev vidne til et tilstoppet toilet, der flød ud over sine bredder på det fine nye gulv.
Der blev hektisk aktivitet, tørren op og fundet remedier der kunne bikses sammen til at ordne forstoppelsen. Manden i lejligheden gik i aktion og fik efter noget tid skabt fri passage i rørene.

Alt vi oplever på de ydre planer, afspejler en tilstand i vores indre. Vores oplevelser er muligheder og gaver fra universet, en spejling, som vi kan VÆLGE at tage imod og bruge til at kigge indad, og derigennem lære og udvikle os. Selv et tilstoppet lokum, universet opererer heldigvis ofte med indbygget komik! Især når vi lytter i tide, men altid med kærlighed.
Jeg har oplevet mange tilstoppede, tilfrosne og sprængte vandrør i perioder med store følelsesmæssige processer.

Da jeg oplevede det tilstoppede toilet i går, VIDSTE jeg, at her var en besked og en mulig gave, for os alle der vidnede det. Jeg forholdte mig til mig selv og MIN del.

Vel hjemme igen om aftnen, valgte jeg at gå ind i oplevelsen på de indre planer.
I stilhed og ved at få ro på kroppen og nervesystemet, være tilstede– kunne jeg mærke, opleve og lytte - til mig selv, mit indre og min sjæl. Spørge nysgerrigt og undrende. Hvad er det der er tilstoppet i mig lige nu, hvor er der ikke fri passage?

Og svaret kom hurtigt. At komme ud over frygten og komme endnu mere ud med mig selv. Dele tanker, oplevelser og viden – åbne op. Tanken om bloggen kom til mig, og min vibration røg i vejret. Min indre vejledning svarede med en følelse af GLÆDE og LYST og høj energi. Ideerne stod i kø. Og jeg måtte kontakte min maskuline side for handlekraft i sagen J

Jeg oplevede at komme i kontakt med den uspolerede side af mig selv, som jeg i de senere år bevidst har fået større kontakt til igennem min spirituelle rejse.
Min uspolerede side, som er nysgerrig og synes det er feeeedt at opleve livet på jorden. Som er mega taknemmelig for at være her og har lyst til livet, til at lyse, til at gøre en forskel og dele med andre og støtte andre i også at komme hjem.
For det er den jeg ER

Og hvor har jeg set og haft æren af mange lysende og fantastiske, uspolerede væsner i kraft af mit mangeårige arbejde med børn som pædagog!
Det har været en sand fornøjelse og stor kilde til glæde og inspiration!

Jeg har også set, hvor hurtigt børn/vi lukker ned for os selv og vores uspolerede side. P.g.a krav, forventninger, kulturer, velmenende voksnes frygt, kontrol og ubevidsthed, stressfyldte og ”snævre” miljøer og mangel på nærvær, tid og anerkendelse.
Heldigvis har jeg også set børn, der bliver ved med at insistere på at få lov at være dem de ER, men ofte blev det en kamp i stedet for den inspiration det kunne have været for os andre.

Et miljø jeg personligt, af flere årsager, måtte have en pause fra.
I dag er en af mine passioner, at være med til at forebygge at mennesker mister kontakten til sig selv, og alt det det medfører i et moderne og til tider ret så stressfyldt samfund.
Derfor tilbyder jeg bl.a. mindfulness til unge samt til forældre og børn og skoler/institutioner, med ønske om at de enten kan bevare, styrke eller genetablere kontakten. Og få ro på nervesystemet, bringe mere nærvær ind i livet, mærke hvad de har brug for og hvad der giver mening, og der ud fra træffe sunde valg INDEFRA.
Se mere på min hjemmeside:
www.corbalance.dk

Tilbage til spætten.
Da jeg vågnede i morges, mærkede jeg stadig den gode og høje energi fra aftenen før.
I løbet af formiddagen gik jeg med spørgsmålet, om jeg virkelig skulle starte bloggen? Min krop og mit indre bølgede med blandede følelser af frygt, usikkerhed, glæde og stor lyst.

Jeg var lige ved at overgive mig til mine regnskabsbilag og indberetning til skat, da jeg kiggede ud af vinduet og så Spætten.
Min gode ven

Det er ikke så tit jeg ser spætten, og slet ikke så tit den er i min have.
Spætten har været en stor del af mit liv de sidste 2 ½ år. Da jeg forlod mit job for 2 ½ år siden og stod i ”ingenting” og spurgte universet om jeg nu havde gjort det rigtige – kom spætten og gav mig i den grad tegn, svar og efterlod fjer og blev en vigtig del af min ydre og indre vejledning, et af mine kraftdyr. Dens besked til mig er som regel: Lyt og åben op når der bliver banket på i dit indre – lyt!

Overvældet af taknemmelighed ved synet af Spætten og om muligt røg min vibration endnu højere op – takkede jeg spætten og tog min beslutning om at starte denne blog i dag. Jeg nåede at få et billede af den.
Spætten

Taknemmelighed er en af nøglerne til universet. Så hermed en STOR tak på forhånd til dig der læste med

Næste gang, læs om mit møde med min tvillingeflamme på de indre planer. Om i bogstaveligste forstand at være ”svanger” med noget nyt, om at gå med flowet og følge den indre vejledning til opfyldelse af vores drømme.

Se mere på www.corbalance.dk om healing, intuition, mindfulness og den indre vejledning til et liv i glæde og harmoni.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her. De første 10 får gratis gave – en smagsprøve på min ”Vinter-boost-urte-te”

Del meget gerne, like og alt det der…..

Mød mig på facebook her.

 
 

Psykospirituel vejledning - Intuitiv Life Coaching - Unik regressionsterapi - Shamanistisk healing - Urter - Mindfulness - Mindfulness for forældre og børn - ungementor   

v/Annika Debes Jørgensen - mobil 25724259

Alt starter indefra ♥

Tilmeld dig Nyhedsbrevet og få først information om Unik Regressionsterapi (mange elementer fra Dolores Cannon QHHT) Mindfulness for børn, forældre, psykospirituel vejledning - HER

Cor Balance v. Annika Debes Jørgensen  | Tlf.: 25724259 | annikadebes@corbalance.dk

Sundhed og trivsel er mere end løbeture og gulerødder.....

Fordi ro på nervesystemet er AFGØRENDE for din trivsel og sundhed på alle planer